Главная Дантес
Олейник
Форум
Меню
Форма входа
Друзья сайта
Piccy.info - Free Image Hosting



Поиск


Главная | Регистрация | Вход
Дантес та Олійник не терплять фанаток - 26 Апреля 2010 - Фан-сайт Дантеса & Олейника

Главная » 2010 » Апрель » 26 » Дантес та Олійник не терплять фанаток
12:15
Дантес та Олійник не терплять фанаток

Дитячим мріям Дантеса й Олійника так і не судилося збутися. Адже Володимир спочатку приміряв на себе форму міліціонера, а Вадим торував стежину на футбольний олімп. Утім, популярний нині серед молоді дует задоволений тим, чого досяг у свої двадцять з лишком, і планує отримати статус світових зірок. Секрети творчого та особистого життя "Дантес & Олійник” привідкрив в ексклюзивному інтерв’ю читачам "ОГО”.  

— Чому ваш гурт носить назву саме "Дантес & Олійник”?

Дантес: Ідея назви виникла на "Фабриці зірок-2”. Пізніше, коли ми після "Фабрики” об’єднались, було багато ідей, але ми так і залишились "Дантес & Олійник”. Ця назва яскраво підкреслює наш сценічний образ. Ми ніби одне ціле, але водночас ми зовсім різні.

— На вашу думку, скільки буде існувати ваш дует?

Дантес: Ми намагатимемось робити все для того, щоб існування нашого дуету було не лише довгим у часових рамках, але й продуктивним. Ми маємо безліч хороших ідей та планів. Не менш важливо й те, що у шоу-бізнесі дуету шансів вижити набагато більше, ніж одному виконавцю.

— Які стосунки у вас з Наталією Могилевською?  

Олійник: Безперечно, вона для нас є більше, ніж продюсером. Могилевська допомагає у всіх питаннях, які у нас виникають. На роботі вона повноцінний професіонал: якщо потрібно, то ставить нас на місце, якщо заслуговуємо на похвалу — хвалить.

— Нещодавно ви презентували новий альбом, чого чекати від вас найближчим часом?

Дантес: Не так давно ми відзняли і презентували нове відео на пісню "Ты уже в прошлом”. Паралельно із цим кліпом ми відзняли ще одне відео на пісню "Рингтон”, яке презентуємо наприкінці літа. Звичайно, крім творчості, ми беремо участь у різних проектах, одним із них є "Фабрика. Суперфінал”, після нього ми вирушаємо у всеукраїнський тур.

На запитання, чи цей гурт дістають фанатки, хлопці в один голос відповіли, що вони не лише не визнають слова "фанатки”, а й не терплять його .  

Дантес: Ми самі ніколи не вживаємо слово "фанатка”, адже для тих, хто слухає нашу творчість, воно є образливим. Ми більш схильні до слова "прихильниці”. Тим більше, нам приємно, коли до нас підходять і кажуть: "Хлопці, ви дійсно класні, і ми любимо вашу творчість!!!”

— Слова із пісні "Мне уже 20, я хочу жениться” — це просто слова чи реальне бажання?

Дантес: Це порив, девіз. Адже двадцять років може бути і в сорок, і в п’ятдесят! Головне ж — відчувати себе на ці двадцять!

— Якими бачите себе років через десять?

Олійник: Таких далекоглядних планів ми не будуємо, але звичайно, намагатимемось років за десять стати мегапопулярними. Будемо працювати продуктивно, щоб випустити не один альбом, головне — не втрачати своїх прихильників.

— Ким ви у дитинстві мріяли стати?  

Олійник: Хотів бути футболістом, адже до 14 років активно займався футболом, грав за юнацьку збірну України з футболу. Тому й мрія була відповідною. А потім паралельно почав займатись вокалом, і я обрав музику. Футбол і досі залишився моїм хобі.

Дантес: Хотів стати міліціонером, адже таку професію обрав мій батько. Впродовж мого дитинства бажання часто змінювались, хотів бути стоматологом, урологом, гінекологом. Та врешті я поступив на економічно-правовий факультет. Зараз навчаюсь на заочній формі. Музику ж любив з дитячих років, хоча ніколи і не думав, що буду артистом, і ніколи не ставив собі такої мети.

— З ким із зірок світового масштабу вам хотілося б заспівати дуетом?

Дантес: Ми плануємо самі мати статус світових зірок! А потім уже хай хтось інший ставить перед собою мету заспівати з дуетом "Дантес & Олійник”

. — Яка жінка може вам сподобатись?

Дантес: Та, яка зможе нас здивувати. Нам подобаються живі та динамічні особистості, і, звичайно, головним критерієм для нас є чесність. Модельна зовнішність — не показник, бо зазвичай за нею ховається підлість та пустота, а нам навпаки подобаються дівчата з незвичною зовнішністю.

— Чи допомагає вам зірковий статус у навчанні?

Олійник: Я закінчив будівельний технікум, зараз навчаюсь в інституті культури та мистецтв. Буваю там нечасто, творчість у цьому плані стає перепоною.

Дантес: Я закінчив музичне училище, зараз навчаюсь на економічно-правовому факультеті. Здаю сесії, як і всі заочники. Думаю, усім відомо, як це відбувається.

— Чи даруєте своїм глядачам, прихильникам подарунки під час виступів?

Олійник: Звичайно, інколи жбурляємо у них м’якими іграшками. Та для них залишається перевагою те, що ми після кожного з наших виступів приділяємо їм увагу — фотографуємось з ними, говоримо, роздаємо автографи. ...

Після самого виступу артисти розповіли, що рівненська публіка є неймовірно позитивною та активною. Не менше вражень вони отримали від шанувальників Кузнецовська та Нетішина, де вони побували з концертами. А після закінчення виступу ті з прихильниць, яким не вистачило присутності артистів на сцені, змогли поспілкуватись з ними тет-а-тет. Володимир Дантес та Вадим Олійник уже в повній романтичній атмосфері дарували автографи, фотографувались та відповідали на найінтимніші та найвідвертіші запитання своїх шанувальниць і навіть пригощали їх вечерею! І насамкінець дует "Дантес & Олійник” пообіцяв обов’язково повернутись на Рівненщину, тож незабаром готуйте свої обійми для цього романтичного тандему! Концертний тур дуету "Дантес & Олійник” організовує продюсерський центр "Екселент” .

Просмотров: 1866 | Добавил: Vik@ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 4
4 дина  
0
вова супер!

3 Леди  
0
Супер супер супер)
дуже хочу на ваш концерт)

2 Acka  
0
Уфф.... супер!!! smile Ровно вас любит smile smile tongue

1 Верункчик  
0
biggrin оНи мего)))

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

 


Календарь
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 881
Мини-чат
200
New video
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Конструктор сайтов - uCoz