Главная Дантес
Олейник
Форум
Меню
Форма входа
Друзья сайта
Piccy.info - Free Image Hosting



Поиск


Главная | Регистрация | Вход
Непрості часи на проекті “Фабрика Суперфінал” - 26 Апреля 2010 - Фан-сайт Дантеса & Олейника

Главная » 2010 » Апрель » 26 » Непрості часи на проекті “Фабрика Суперфінал”
12:26
Непрості часи на проекті “Фабрика Суперфінал”

Непрості часи на проекті "Фабрика Суперфінал” настали для Володимира Дантеса. Покидання проекту більшості друзів і колег по сцені вдарили по силам і піднесенню "фабриканта”. Запізнення на минулий концерт ледь не стало для Дантеса фатальним, а сьогоднішній виступ зі співачкою Альошею і зовсім підвело виконавця безпосередньо до межі вильоту.

Після покидання проекту кращого друга і колеги по групі "Дантес & Олійник”, Володимира неначе підмінили. Відрізняючись сильною волею до перемоги і великою упертістю на шляху до вершини, Дантес був вельми розчарований рішенням суддів і глядачів, які вирішили долю Вадима. Не дивно, що такі події надломили впевненість "фабриканта”. Тим не менше, поблажливість глядачів Дантес все ще не втратив: саме вони, віддавши свою перевагу, подарували артистові шанс продовжити участь у проекті.

"Дантес, ти такий весь загадковий, трохи навіть замкнутий у собі. Я, може бути, крапельку хочу побачити твій внутрішній світ. Ті пісні, які ти виконуєш – вони у роковому стилі. Хочеться якусь лірику побачити від тебе. Мені здається, у тебе прекрасний внутрішній світ ", – резюмувала виступ "фабриканта” Тіна Кароль.

"Дантесіще, твоя щирість сьогодні зіграла проти тебе. Коли ти виходив на сцену і вимагав, щоб вам дали співати ваші пісні – ти був дуже щирий, і це було по-справжньому. Сьогодні зіграти гнів і роздратування по відношенню до дуже симпатичної тобі людини – у тебе не вийшло. Я для всіх, хто не знає, відкрию секрет: Альоша була автором кількох пісень для "Фабрики зірок 2″, вони з Дантесом дуже дружні. Я тобі повинна сказати, Дантес, особисте життя артист повинен уміти залишати за лаштунками. Ти був симпатичним, ти був чудовим, але ніяк не достатньо агресивним для цієї пісні. Вокально було непогано, як завжди: точно, добре, живцем. Вітаю”, – прокоментувала виступ підопічного Наталя Могилевська.

А ось Костянтин Меладзе зовсім не підтримав похвалу колег: "До початку пісні я хотів поставити Володі десять, після першого куплета хотів поставити дев’ять, після другого – вісім. Після пісні захотілося поставити п’ять, але я взяв себе в руки і поставив сім. Я нічого на десятку, на дев `ятку, на вісімку не побачив. Нема за що ставити високу оцінку. Нічого я в цьому не розчув і не розгледів”.

Просмотров: 1020 | Добавил: Vik@ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 3
2 Acka  
0
Та ппц КМ на этом концерте, ко все приставал cry

3 bizarre_malya  
1
он Шуринса своего тащит angry

1 Верункчик  
0
Я его прекрасно понимаю,без дружеского плеча сложно....

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

 


Календарь
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 881
Мини-чат
200
New video
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Конструктор сайтов - uCoz