Главная Дантес
Олейник
Форум
Меню
Форма входа
Друзья сайта
Piccy.info - Free Image Hosting



Поиск


Главная | Регистрация | Вход
У гостях у E-motion дует Дантес & Олійник 30 квітня 2010 в 15:00 - 23 Апреля 2010 - Фан-сайт Дантеса & Олейника

Главная » 2010 » Апрель » 23 » У гостях у E-motion дует Дантес & Олійник 30 квітня 2010 в 15:00
11:52
У гостях у E-motion дует Дантес & Олійник 30 квітня 2010 в 15:00

Постав своє запитання молодим талантам – Володимиру Дантесу та Вадиму Олійникові і дізнайся, чого встигли досягти хлопці у свої 20 років.

Уперше країна закохалася в них після виходу пісня «Девочка Оля». Вона звучала на радіохвилях, її акорди лунали з вікон дорогих автомобілів і біля під'їздів, де ввечері збираються підлітки. Інтернет заполонили кавер-версії пісні, в яких автори з усієї СНД виконали хіт у своїй авторській інтерпретації. Молоде покоління сприйняло «Девочку Олю» як гімн кохання без взаємності, дорослі з легким смутком уловлювали в ній нотки того, що колись втратили. А виконавці хіта переможці телепроекту «Фабрика зірок-2» Володимир Дантес і Вадим Олійник голосно заявили про те, що на українській сцені з'явився новий музичний феномен.

Молоді, талановиті та дуже амбіційні хлопці від моменту появи дуету не залишають сумнівів у тому, що вони готують щось особливе. Хіба можуть бути ординарними особистостями ті, хто пройшов конкурс у 250 людей на місце (а саме такими були умови відбору на проект), а потім після тривалого змагання обійшли всіх своїх конкурентів?

Після перемоги на «Фабриці» Володимир і Вадим стали не лише улюбленцями публіки, а й артистами TALANT Group – найбільшої структури шоу-бізнесу СНД. Співзасновниками компанії є Наталя Могилевська та Борис Бронштейн.

Другим аргументом на користь Дантеса й Олійника стала композиція «Зачем тебе знать». У кліпі до пісні хлопці з'явилися в оточенні дів – Наталії Могилевської, Ассії Ахат, Ольги Навроцької – і показали, що вони зовсім не молодики, а справжні мачо. Режисером кліпу став іменитий майстер Алан Бадоєв.

А найбільш красномовним доказом того, що хлопці вже «дозріли», став музичний блокбастер «Мне уже 20». Владимир і Вадим на всю країну заявили, що вони готові…_одружитися!

До дебютного альбому «Мне уже 20» входять 14 композицій. В обоймі з гарячими хітами, які встигли полюбити слухачі, є не менш цікаві та мелодійні композиції. Дантес і Олійник діляться чоловічими переживаннями та розкривають свою філософію.

Нагадаємо, що в 2009 році Дантес & Олійник за версією користувачів мережного ресурсу Glamurchik були визнані дуетом року. А журнал VIVA номінував дует у категорії « Найвродливіші чоловіки року».

Альбом дуету записувався на студії TALANT, саунд-продюсером став Олег Воронович, який працює з музичним матеріалом артистів компанії, зокрема й із піснями Наталії Могилевської. Запис альбому тривав близько року.

Свій дебютний альбом дует презентував публіці одразу після прибуття з Гонконгу, де знімався кліп до чергової композиції з нового альбому.

задати питання

Просмотров: 1140 | Добавил: Vik@ | Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 4
4 Acka  
0
Я тоже! На заставку

3 booshe4ka  
1
хочу хочу такую большую фотку))) tongue

2 st_Angel  
0
Самые добрые и обаятельные!!!!!
Очень люблю вас))))) exclaim

1 МиНа  
0
Красавцы! happy

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

 


Календарь
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 881
Мини-чат
200
New video
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Конструктор сайтов - uCoz