Главная Дантес
Олейник
Форум
Меню
Форма входа
Друзья сайта
Piccy.info - Free Image Hosting



Поиск


Главная | Регистрация | Вход
Володимир Дантес ледве не втратив штани - 21 Мая 2010 - Фан-сайт Дантеса & Олейника

Главная » 2010 » Май » 21 » Володимир Дантес ледве не втратив штани
23:28
Володимир Дантес ледве не втратив штани

Залишившись на "Фабриці” без свого близького друга і колеги, Володимир Дантес опинився в незвичній ситуації: йому довелося виступати на сцені без підтримки партнера і виконувати композиції зовсім відмінні від стилю дуету "Дантес & Олійник”. Проте, отримавши можливість вибрати композицію на свій розсуд, "фабрикант” завоював визнанням компетентного журі. Літаючі в повітрі музиканти, заводна музика, божевільні танці – "фабриканта” і постановникам вдалося створити чудове шоу. Виконуючи запальну композицію "Ти в минулому” Володимир Дантес так активно рухався, що ледве не втратив штани.

"Молодець! Відразу відчувається, що концертна робота, практика дала про себе знати. Як риба у воді, професійний артист. До цього всього додається, на мій погляд, дуже вдалий номер. Я збираюся поставити гарну оцінку. Ти справді на мене справив враження сьогодні . Я дуже радий, що ти стільки вже отримав від своєї професії завдяки цьому приголомшливому проекту на Новому каналі, завдяки своєму продюсерові Наталі Могилевській, завдяки дуету, передавай привіт своєму партнерові Олійнику. Можу тобі сказати, що це, на мій погляд, номер "Євробачення ". Молодець!” – Підтримав "фабриканта” Філіп Кіркоров.

"Володимир Дантес, ти в будь-якому випадку, артист, який повинен виступати на сцені. Мені сподобалося дуже твій виступ. Я знаю, що це твоя авторська пісня, і це пісня була відмінним номером. Хоча я не розумію текст, але мене вразила і вразила твоя харизма. Я вважаю, що ти повинен виступати на сцені, і я бажаю тобі усілякого успіху ", – висловив свою думку австрійський продюсер, композитор, диригент і аранжувальник Крістіан Колоновіц.

Просмотров: 995 | Добавил: Vik@ | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 1
1 booshe4ka  
0
biggrin Ловим штаны)))

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

 


Календарь
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 881
Мини-чат
200
New video
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Конструктор сайтов - uCoz