Главная Дантес
Олейник
Форум
Меню
Форма входа
Друзья сайта
Piccy.info - Free Image Hosting



Поиск


Главная | Регистрация | Вход
Дантес через кар'єру ледь не вилетів з проекту - 21 Апреля 2010 - Фан-сайт Дантеса & Олейника

Главная » 2010 » Апрель » 21 » Дантес через кар'єру ледь не вилетів з проекту
20:21
Дантес через кар'єру ледь не вилетів з проекту

Складна ситуація на цей раз склалася з виступом Володимира Дантеса, яке до останнього моменту було під загрозою зриву. Не встигнувши приїхати з гастролей до кінця номерів всіх 'фабрикантів, Дантес ризикував залишитися без оцінок журі та залишити проект, набравши найменшу кількість балів.

Завдяки лояльності організаторів, молодій людині дозволили виступити, відклавши оголошення результатів. Порушивши правила проекту, виступ 'фабриканта' відбувся вже в другій частині програми. Але і блискуче виконання вибраної композиції не могли вберегти Дантеса від вильоту: часу для голосування глядачів залишалося катастрофічно мало. Дві пісні Сердючки, замість однієї, покладеної всім гостям шоу, а також намагання провідних затягли оголошення результатів ще на деякий час і врятували ситуацію. Набравши значна кількість балів від глядачів, Володимир Дантес впевнено продовжив участь у проекті.

'Тобі і стрес на користь! У той момент, коли ти виконував обожнюємо мною композицію, наштовхнув мене на думку, яку я обов'язково тобі скажу. Сьогодні ти захистив той свій чемпіонський титул, який тобі дала 'Фабрика 2'. Молодчина, браво! ' - Із захопленням від побаченого прокоментувала виступ Дантеса Маша Єфросиніна.

'Дорогий Володимир, ця пісня офіційно є гімном британських уболівальників. Я хочу, щоб більше таких хлопців, як ти, приходило на футбольні трибуни. Щоб наші вболівальники хором разом з тобою, за тобою, співали ці пісні. Щоб наші футболісти, дивлячись на тебе, думали: Боже, якщо це прості хлопці, які приходять на футбол, так співають, як же ми повинні вже почати грати! Щоб наша країна пишалася своїми футболістами, співаками, співачками. Ми тебе любимо, Дантес! ' - Не приховував емоцій Андрій Доманський.

Просмотров: 1090 | Добавил: Vik@ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 bizarre_malya  
0
он не из-за карьеры! благотворительность - это прекрасно!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

 


Календарь
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 881
Мини-чат
200
New video
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Конструктор сайтов - uCoz