Главная Дантес
Олейник
Форум
Меню
Форма входа
Друзья сайта
Piccy.info - Free Image Hosting



Поиск


Главная | Регистрация | Вход
Дантес і Олійник «розірвали» рівненський Текстильник - 20 Апреля 2010 - Фан-сайт Дантеса & Олейника

Главная » 2010 » Апрель » 20 » Дантес і Олійник «розірвали» рівненський Текстильник
16:36
Дантес і Олійник «розірвали» рівненський Текстильник

Вперше зірковий дует Дантеса і Олійника дав концерт у Рівному. Переможці другої фабрики зірок завітали до нашого міста із новим дебютним альбомом. За короткий термін гурт став популярним і вже встиг зібрати свою армію рівненських прихильників.  

Переважну більшість публіки, що зібралася у залі, складали дівчатка віком від 12 до 16 років.  

14 річна Іванна Поліщук та її подруга Яна Пікарчук прийшли на концерт не з пустими руками. Дівчата підготували плакат, до якого кріпилися повітряні кульки. Усі свої заготовки дівчата прагнули подарувати своїм кумирам після закінчення виступу.

-Цей дует я полюбила ще під час телевізійного шоу «Фабрика зірок — 2». З того часу слідкуємо за розвитком групи. Більше того я кожної неділі підтримую їх у «Фабриці. Суперфінал» і відприавляю смс, - розповіла кореспонденту порталу ogo.ua Іванна Поліщук.

В очікуванні виступу на обличчях пприсутніх у залі можна було прочитати цілу гамму емоцій від відвертої байдужості до неприхованого захоплення. Проте блиск в очах та широка майже божевільна посмішка вирізняла справжніх фанатів зіркового дуету.

- Я «балдєю» від Дантеса і Олійника теж. Я дуже хочу їздити за ними у кожне місто, але ще поки немає на це грошей,- розповіла Людмила, яка приїхала на рівненський концерт гурту із Олександрії.

Проте на довгоочікуваний виступ винуватців вечора публіці довелося зачекати. Адже, на розігріві у колишніх «фабрикантів» працювали маловідомі рівненські таланти Тетяна Ларіна , хореографічний дует «Квінс» та чемпіони України про брейк-дансу команда «Why not». Окрім, виступу власне дуету Олійника і Дантеса, сюрпризом вечора став виступ фіналіста телевізійного шоу «Україна має талант» фокусника Андрія Шиліна. Секрет одного зі своїх фокусів Андрій розкрив маленькій рівнянці, яка не побоялася вийти на сцену.

Після того як ведучий оголосив про вихід Олійника і Дантеса, юні шанувальниці здійняли вереск від якого задзвеніло у вухах.

Свій виступ виконавці розпочали із пісні «Мне уже 20», яка вже стала народним хітом. За вечір дует Дантеса та Олійника презентував композиції із дебютного альбому «Незнакомка», «Зима», «Короткие гудки» та інші.

Також хлопці виконували і композиції добре відомі із ефірів другої фабрики. «Дженелей» та «Стереодень», автором яких є теж «фабрикант» Влад Дарвін, зазвучали по-новому у виконанні Володимира та Вадима.

Після першої ж пісні співаки запропонували своїм фанам не сидіти на місці, а підходити ближче до сцени для кращого спілкування. У ту ж хвилину сидіння у залі спорожніли, а от перед сценою не було жодного вільного міліметра. Під час виконання пісні «Рингтон», шанувальники гурту створили символічний фон своїми мобільними.

Аби виправдати сподівання фанів, хлопці викладалися на всі 100% . Адже пісні звучали наживо, а на чолі виступив піт.

Навіть після завершення виступу, хлопців не хотіли відпускати. На прохання публіки дует виконав пісню на біс «Мне уже 20» із однойменного альбому.

Просмотров: 1378 | Добавил: Vik@ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Acka  
0
Юхууу.... офигенно было!!!!!!!=) Обожаю их!!) Приежала на концерт из Шепетовки, было оч крутоо!)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

 


Календарь
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 881
Мини-чат
200
New video
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Конструктор сайтов - uCoz